Hvem er det Justin Bieber råkliner med her?

Det er iallfall ikke kjæresten Selena Gomez.(Dagbladet): Popsensasjonen Justin Bieber måtte nylig rykke ut og avkrefte at han og kjendiskjæresten Selena Gomez hadde slått opp.

- Ser det sånn ut, eller, sa han til en pågående papparazi da han og Gomez var på vei inn til en hot date på en lokal pizzarestaurant i Los Angeles.

Da hadde kjendisnettstedet TMZ, som regnes som en av de troverdige aktørene i den kulørte pressen, nylig meldt at paret den siste tida har slått opp og blitt sammen igjen om hverandre.

Ryktene fikk nytt liv da videoen og bildene du kan se i denne saken ble publisert i helga. Bildene er fra en videoinnspilling i Los Angeles, og viser Bieber i het omfavnelse med en ukjent kvinne.

Nå er det god grunn til å tro at kyssene var en del av videoinnspillinga, men ses på som et klart bevis for at Bieber-Gomez-forholdet skranter av flere på nettet.

HETE SCENER:
Justin Bieber fikk det hett da han spilte inn video i Los Angeles denne helga. Foto: X17 / All Over Press. 
KYSSESCENER: Vi antar at kyssinga hadde med videoen som ble spilt inn å gjøre, selv om spekulasjonene har spredt seg på nettet. Foto: X17 / All Over Press.
UTE PÅ TUR: Justin Bieber og kjæresten Selena Gomez ankommer her Tokyo der Bieber skal møte fans fra Japan og promotere sin nye CD. Foto: AFP PHOTO / KAZUHIRO NOGI 
SAMMEN: Det finnes nok mange jenter der ute som synes at Selena Gomez har kapret drømmeprinsen. Foto: AFP PHOTO / KAZUHIRO NOGI 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

illoveidandjb

illoveidandjb

16, Leka

Kategorier

Arkiv

hits